About Nathaly

Who is Nathaly Valencia

Tror att många känner igenom mig via Zumba. Det var med Zumba jag började min instruktörskarriär. Numera är jag PT och instruktör inom flera genger men mitt hjärta kommer alltid finnas inom dans- speciellt Zumba.

Namn: Nathaly Valencia
Ålder: 35 år
Bor: Gröndal, Stockholm
Yrke: Mtt heltidsjobb är för Thomas Cook där min titel är “produkt assistanse Body and Mind”. Vilket betyder att jag utvecklar och utbildar nya fitnesspersonal för Thomas Cook koncepthotell kallas SENTIDO. Jag, tillsamans med min chef produktuvecklar nya klasser för 68st hotell runt om i världen, som jag sedan utbildar hotellernas coacher och därefter kvalitsgransar jag dem.Jag är också gruppträningsinstruktör på SATS Elexia, som jag numerar vickar på klasser så fort jag är hemma i Sverige.Jag är även PT och startat mitt egna företag Valencia Fitness, där jag bland annat erbjuder PT online. Mitt företag har fokus träning och hälsa och mitt mål är att få människor att må bra men även ha kul längst vägen. Jag erbjuder personlig träning, small groups, uthomhusklasser, hemmaträning, PT-online och självklart Zumba klasser.
Bakgrund: Jag har sedan liten varit aktiv (får tacka mina föräldrar för det). Dans har alltid följt med med parallet alla mina sportsaktiviteter jag har fått för mig. Började som liten simmat och tävlat inom det. Därefter förlje en rad olika kamportssorter, så som Thaiboxning och Capoiera. Jag gillar att testa allt och är en periodare. Insöar mig för olika sporter beroende på vad jag känner för det. Har hållt på med klättning till Crossfit. Mitt motto är att det ska alltid vara kul! Jag vill ha en funktionell kropp som ska kunna vara stark, smidig, utållig och FRISK. Jag strävar alltid efter att lära mig mer om branshen- och kunna erbjuda och anpassa träningen till min och kundens behov.